Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrena Polarrrrr (437658) - Los Dragones Ball (120577) » 501955610: T45/J1/X

Liga 501955610 Información oficial sobre el partido 501955610 en Hattrick

29.11.2014 14:25:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / X.3091 (181658)

Estrena Polarrrrr Alineación oficial del equipo 'Estrena Polarrrrr' en el partido 3 - 2 Los Dragones Ball Alineación oficial del equipo 'Los Dragones Ball' en el partido
0 - 1 Josep Andreu Verdiell (54')
Radu-Mihai Tăut (68') 1 - 1
José Berceo (86') 2 - 1
Felipe Cardo (87') 3 - 1
3 - 2 Alfonso Giraldell (88')
Estrena Polarrrrr Alineación oficial del equipo 'Estrena Polarrrrr' en el partido 3 - 2 Los Dragones Ball Alineación oficial del equipo 'Los Dragones Ball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrena Polarrrrr Alineación oficial del equipo 'Estrena Polarrrrr' en el partido 2 - 1 Los Dragones Ball Alineación oficial del equipo 'Los Dragones Ball' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,8 % 19,3 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrena Polarrrrr

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Radu-Mihai Tăut va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Estrena empatava el partit, 1 a 1, al minut 68.
  • 117 Minuto 86 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Mauri Sanfèlix, que quasi sense aire va regalar la pilota a José Berceo de Estrena, que, amb energies de reserva, va fer el 2 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Estrena al minut 87, que va llançar ajustat al pal en Felipe Cardo. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Luis Espina va deixar a Daniel Montoto assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ernesto Elespuru va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Diego Zazo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Estrena es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Roger Vallès no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava José Berceo al camp.

Los Dragones Ball

Goles Goles

  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Dragones van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Josep Andreu Verdiell va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sergi Ribera va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alfonso Giraldell la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sergi Ribera que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Daniel Montoto de Dragones es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfonso Giraldell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Labayen.