Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Emergency-Medicine (993253) - Club futbol RD (436632) » 501950552: T45/J10/X

Liga 501950552 Información oficial sobre el partido 501950552 en Hattrick

31.01.2015 14:20:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / X.3000 (171327)

Emergency-Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency-Medicine' en el partido 4 - 2 Club futbol RD Alineación oficial del equipo 'Club futbol RD' en el partido
董 (Dong) 淮雄 (Huaixiong) (16') 1 - 0
Sabri Zarkati (22') 2 - 0
2 - 1 Pedro César Torre Roxas (29')
2 - 2 José Fernando Simón (63')
Joseba Orruezabal (68') 3 - 2
董 (Dong) 淮雄 (Huaixiong) (82') 4 - 2
Emergency-Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency-Medicine' en el partido 4 - 2 Club futbol RD Alineación oficial del equipo 'Club futbol RD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Emergency-Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency-Medicine' en el partido 3 - 4 Club futbol RD Alineación oficial del equipo 'Club futbol RD' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,7 % 56,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emergency-Medicine

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Emergency-Medicine, atacant per l'esquerra al minut 16, va aprofitar el magnífic llançament de 董 (Dong) 淮雄 (Huaixiong) per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Emergency-Medicine va aconseguir el 2 - 0 quan Sabri Zarkati va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Joseba Orruezabal, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Emergency-Medicine va augmentar la diferència quan 董 (Dong) 淮雄 (Huaixiong) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Julio Traller del Emergency-Medicine ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joseba Orruezabal! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joseba Orruezabal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Joseba Orruezabal va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Gustavo Espantoro de Emergency-Medicine va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Club futbol RD

Goles Goles

  • 154 Minuto 29 (Gol de penalti): futbol va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Pedro César Torre Roxas.
  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip futbol va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José Fernando Simón va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pedro César Torre Roxas era fer passades de llarga distància. Al minut 34 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Alfredo Sevilla però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Cristóbal Cabilla va fer una jugada per la banda esquerra, però Juan Manuel Capaguindegui va aturar el seu xut.