Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asociacion Balompedica Astur Montena (1416264) - mou teams (993717) » 501946442: T45/J5/X

Liga 501946442 Información oficial sobre el partido 501946442 en Hattrick

27.12.2014 14:20:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / X.2927 (171254)

Asociacion Balompedica Astur Montena Alineación oficial del equipo 'Asociacion Balompedica Astur Montena' en el partido 2 - 1 mou teams Alineación oficial del equipo 'mou teams' en el partido
0 - 1 Ahetz Ariztegi (17')
José Antonio Erarrizaga (18') 1 - 1
Ricardo San Pelayo (70') 2 - 1
Asociacion Balompedica Astur Montena Alineación oficial del equipo 'Asociacion Balompedica Astur Montena' en el partido 2 - 1 mou teams Alineación oficial del equipo 'mou teams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Asociacion Balompedica Astur Montena Alineación oficial del equipo 'Asociacion Balompedica Astur Montena' en el partido 5 - 0 mou teams Alineación oficial del equipo 'mou teams' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asociacion Balompedica Astur Montena

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Monteana equilibrava la balança al minut 18. En José Antonio Erarrizaga, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Corria el minut 70, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Monteana s'avançava en el marcador després que en Ricardo San Pelayo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en José Antonio Erarrizaga va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Monteana.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Monteana va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Massimiliano Grillo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del teams. La jugada d'estratègia del Monteana per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Diego Semprún va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ezequiel Elguezabal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Monteana ho intentava per la dreta per mitjà de Ezequiel Elguezabal, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

mou teams

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 17, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ahetz Ariztegi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.