Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

salasaska (123155) - pablo f.c (1433960) » 501931851: T45/J11/X

Liga 501931851 Información oficial sobre el partido 501931851 en Hattrick

07.02.2015 14:20:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 11 / X.2666 (170993)

salasaska Alineación oficial del equipo 'salasaska' en el partido 4 - 0 pablo f.c Alineación oficial del equipo 'pablo f.c' en el partido
Andoitz Arrate (24') 1 - 0
Sergi Vernedas (47') 2 - 0
Pedro Romero (81') 3 - 0
Òscar Molins (85') 4 - 0
salasaska Alineación oficial del equipo 'salasaska' en el partido 4 - 0 pablo f.c Alineación oficial del equipo 'pablo f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
salasaska Alineación oficial del equipo 'salasaska' en el partido 3 - 2 pablo f.c Alineación oficial del equipo 'pablo f.c' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,7 % 33,3 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

salasaska

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 24 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Andoitz Arrate llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, Pedro Romero va pentinar un córner cap al segon pal que Sergi Vernedas va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): salasaska va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pedro Romero va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pedro Romero va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Òscar Molins la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El salasaska va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Sergi Vernedas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Joan Pau Iborra, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Pedro Romero gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abdedaim Achboun va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Agilbert Templin de salasaska va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): El jugador de salasaska Jairo Garinoáin va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Manuel Montes va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Després de 28 minuts jugats, José Echeberría es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Horazio Sustaeta.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Ramon Gomis de salasaska va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Arnau Bech de Careda va entrar en el seu lloc.

pablo f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Borja Robles Colón quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Jesús Talens va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ramon Gomis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 33 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Norberto Cerain va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 6 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Iván Brown s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Lakhdar Hbabi no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Alfonso Joara.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Jesús Talens va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.