Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

petrer (307957) - Santes Creus \\*\\ (1600088) » 501931204: T45/J3/X

Liga 501931204 Información oficial sobre el partido 501931204 en Hattrick

13.12.2014 14:20:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / X.2655 (170982)

petrer Alineación oficial del equipo 'petrer' en el partido 0 - 1 Santes Creus \\*\\ Alineación oficial del equipo 'Santes Creus \\*\\' en el partido
0 - 1 Raúl Soto Martínez (38')
petrer Alineación oficial del equipo 'petrer' en el partido 0 - 1 Santes Creus \\*\\ Alineación oficial del equipo 'Santes Creus \\*\\' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
petrer Alineación oficial del equipo 'petrer' en el partido 2 - 1 Santes Creus \\*\\ Alineación oficial del equipo 'Santes Creus \\*\\' en el partido
Tiene mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,6 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

petrer

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): petrer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dominic Merchant en un 1 contra 1 amb el porter Javier Marín Duro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Mauro Llano va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 81, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ovidiu Stoleru de petrer va intentar batre la porteria rival al minut 82 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Santes Creus \\*\\

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Santes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Raúl Soto Martínez va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Sergio Ibañez Corvera va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jesús García, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Santes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gonzalo Bouvier, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Santes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaume Peirot, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guillermo Barona es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 75 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 75 de partit, quan un jugador de Santes, en Javier Marín Duro, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.