Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Actur F.C (1417575) - Badalla FC (1416785) » 501928360: T45/J6/X

Liga 501928360 Información oficial sobre el partido 501928360 en Hattrick

03.01.2015 14:20:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / X.2604 (170931)

Actur F.C Alineación oficial del equipo 'Actur F.C' en el partido 0 - 5 Badalla FC Alineación oficial del equipo 'Badalla FC' en el partido
0 - 1 Magí Gallart (19')
0 - 2 Magí Gallart (29')
0 - 3 Toni Gutiérrez (34')
0 - 4 Joan Ballesté (39')
0 - 5 Federico Alcaraz (55')
Actur F.C Alineación oficial del equipo 'Actur F.C' en el partido 0 - 5 Badalla FC Alineación oficial del equipo 'Badalla FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Actur F.C Alineación oficial del equipo 'Actur F.C' en el partido 3 - 1 Badalla FC Alineación oficial del equipo 'Badalla FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,6 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Actur F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Arnau Andreu va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 46 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Alberto Fernández Perdones de Actur es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Ensuyo de Actur va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 59 (Tirita (médico)): Vindio Reyes va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Actur es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Badalla FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Magí Gallart que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Magí Gallart va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Badalla van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Toni Gutiérrez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): En Joan Ballesté va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Federico Alcaraz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Arnau Andreu va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Badalla va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrique Leon Urquijo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Federico Alcaraz de Badalla es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toni Gutiérrez.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Federico Alcaraz de Badalla es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 58.