Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid_Castilla (120372) - Camorristas (493056) » 501925708: T45/J1/X

Liga 501925708 Información oficial sobre el partido 501925708 en Hattrick

29.11.2014 14:20:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / X.2557 (170884)

Real Madrid_Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid_Castilla' en el partido 3 - 2 Camorristas Alineación oficial del equipo 'Camorristas' en el partido
0 - 1 Manuel López Mata (3')
Xairo Cisneros (27') 1 - 1
Seifeddine Soufyani (82') 2 - 1
2 - 2 Francisco Torralva (86')
Seifeddine Soufyani (88') 3 - 2
Real Madrid_Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid_Castilla' en el partido 3 - 2 Camorristas Alineación oficial del equipo 'Camorristas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Madrid_Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Madrid_Castilla' en el partido 7 - 0 Camorristas Alineación oficial del equipo 'Camorristas' en el partido
Es un cenizo 6.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid_Castilla

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Xairo Cisneros de Madrid_Castilla va aconseguir igualar el partit al minut 27, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Passats 82 minuts, Seifeddine Soufyani, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Madrid_Castilla es posava per davant!
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Seifeddine Soufyani, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Madrid_Castilla se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Eloi Abadexo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Madrid_Castilla enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yasser Khardi de Madrid_Castilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eloi Abadexo de Madrid_Castilla es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Xairo Cisneros de Madrid_Castilla va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Antoni Torredeflot va prendre el seu rol al minut 77.

Camorristas

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Camorristas va ser finalitzada des de l'esquerra per Manuel López Mata al minut 3. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 86 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Francisco Torralva marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Camorristas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Francisco Torralva, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Moisés Gabali va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 262 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 88, en un 1 contra 1 amb el porter, però Roxer Pacios va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ildefons Alamà des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Atarrabi Araolatza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 78 va fer que Francisco Montaño de Camorristas hagués d'abandonar el terreny de joc. Ildefons Alamà va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 87 de partit, quan un jugador de Camorristas, en Gontzal Urazandi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.