Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kadete f.c. (776298) - Los Colmaitos U.D. (48035) » 501924332: T45/J7/X

Liga 501924332 Información oficial sobre el partido 501924332 en Hattrick

10.01.2015 14:20:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / X.2532 (170859)

kadete f.c. Alineación oficial del equipo 'kadete f.c.' en el partido 3 - 0 Los Colmaitos U.D. Alineación oficial del equipo 'Los Colmaitos U.D.' en el partido
Toño Pérez (33') 1 - 0
Toño Pérez (70') 2 - 0
Toño Pérez (77') 3 - 0
kadete f.c. Alineación oficial del equipo 'kadete f.c.' en el partido 3 - 0 Los Colmaitos U.D. Alineación oficial del equipo 'Los Colmaitos U.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
kadete f.c. Alineación oficial del equipo 'kadete f.c.' en el partido 7 - 0 Los Colmaitos U.D. Alineación oficial del equipo 'Los Colmaitos U.D.' en el partido
Es un cenizo 7.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kadete f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Toño Pérez va donar a kadete un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de kadete a 2 - 0. Toño Pérez va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Colmaitos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Toño Pérez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del kadete es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): kadete per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Georgi Roglev va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Georgi Roglev gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Raúl Boet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): En Toño Pérez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): El kadete ho intentava per la dreta per mitjà de Andoni Espinosa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, José Manuel Ares Fernández de kadete va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los Colmaitos U.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Martínez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Colmaitos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eric Torramadé va desviar el xut final de Pedro Cabias després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Colmaitos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ramon Roig, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cado Soto.