Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palmeras c.f. (1338514) - chelsiblue (1584439) » 501920513: T45/J5/X

Liga 501920513 Información oficial sobre el partido 501920513 en Hattrick

27.12.2014 14:20:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / X.2464 (170791)

palmeras c.f. Alineación oficial del equipo 'palmeras c.f.' en el partido 1 - 2 chelsiblue Alineación oficial del equipo 'chelsiblue' en el partido
Desiderio da Gudiña (21') 1 - 0
1 - 1 Filomeno Marcos (39')
1 - 2 Joan Gabriel Moratonas (71')
palmeras c.f. Alineación oficial del equipo 'palmeras c.f.' en el partido 1 - 2 chelsiblue Alineación oficial del equipo 'chelsiblue' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
palmeras c.f. Alineación oficial del equipo 'palmeras c.f.' en el partido 2 - 1 chelsiblue Alineación oficial del equipo 'chelsiblue' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,1 % 17,3 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

palmeras c.f.

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): palmeras s'avançava al marcador al minut 21, després d'un rebot que va caçar en Desiderio da Gudiña per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): palmeras va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Armando Gutiérrez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Toni Alberich, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): palmeras van sortir al contraatac amb encert al minut 37, però Desiderio da Gudiña no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43, Jordi Gomà de palmeras es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

chelsiblue

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Joan Gabriel Moratonas va treure un córner llarg cap al segon pal que en Filomeno Marcos, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 174 Minuto 71 (Gol de penalti): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Joan Gabriel Moratonas va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): chelsiblue va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Joan Gabriel Moratonas es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Enrique Guimera va estar a punt de posar per davant a chelsiblue amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jordi Gomà va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ero Roupeiro no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Enrique Guimera estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raúl García de Cárdenas després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jordi Gomà va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl García de Cárdenas.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Fuentecilla de chelsiblue es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Timoteu Llúria. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.