Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Autenticas Panteras (1433111) - Desde El Ahorro (1582625) » 501907957: T45/J2/X

Liga 501907957 Información oficial sobre el partido 501907957 en Hattrick

06.12.2014 14:20:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / X.2240 (170567)

Las Autenticas Panteras Alineación oficial del equipo 'Las Autenticas Panteras' en el partido 3 - 1 Desde El Ahorro Alineación oficial del equipo 'Desde El Ahorro' en el partido
Nică Iozon (23') 1 - 0
Diego Icart (59') 2 - 0
2 - 1 Rubén Calderón (64')
David Ardiaca (73') 3 - 1
Las Autenticas Panteras Alineación oficial del equipo 'Las Autenticas Panteras' en el partido 3 - 1 Desde El Ahorro Alineación oficial del equipo 'Desde El Ahorro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las Autenticas Panteras Alineación oficial del equipo 'Las Autenticas Panteras' en el partido 2 - 0 Desde El Ahorro Alineación oficial del equipo 'Desde El Ahorro' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Autenticas Panteras

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): El jugador Nică Iozon de Autenticas, després de 23 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Diego Icart van servir per superar a l'últim defensor, en Manolo Cal. Tot va acabar amb el 2 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Autenticas cantant "Diego Icart selecció!"
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. David Ardiaca es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Diego Icart va marxar de Manolo Cal en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Autenticas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Garikoitz Arriagahormaegi de Autenticas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Manolo Cal es va comportar com un juvenil al minut 30 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rafael Chinea al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Javier Manuel Velasco Pando va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Diego Icart, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Ardiaca de Autenticas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 63 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Diego Icart va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Desde El Ahorro

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rubén Calderón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Pere Bonavia probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.