Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD.MONTECARLO.A.PRIMERA-CON-CANDE (313590) - GETAFESUR (1332270) » 501896472: T45/J14/X

Liga 501896472 Información oficial sobre el partido 501896472 en Hattrick

28.02.2015 14:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / X.2034 (167289)

SD.MONTECARLO.A.PRIMERA-CON-CANDE Alineación oficial del equipo 'SD.MONTECARLO.A.PRIMERA-CON-CANDE' en el partido 0 - 1 GETAFESUR Alineación oficial del equipo 'GETAFESUR' en el partido
0 - 1 Ricardo Muñoz (70')
SD.MONTECARLO.A.PRIMERA-CON-CANDE Alineación oficial del equipo 'SD.MONTECARLO.A.PRIMERA-CON-CANDE' en el partido 0 - 1 GETAFESUR Alineación oficial del equipo 'GETAFESUR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SD.MONTECARLO.A.PRIMERA-CON-CANDE Alineación oficial del equipo 'SD.MONTECARLO.A.PRIMERA-CON-CANDE' en el partido 3 - 1 GETAFESUR Alineación oficial del equipo 'GETAFESUR' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,9 % 1,2 % 12,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD.MONTECARLO.A.PRIMERA-CON-CANDE

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 35 per blocar una centrada d'en Sergio Narbona Sales va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SD.MONTECARLO.A.PRI.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): Al minut 42, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62 es va veure una gran oportunitat per a SD.MONTECARLO.A.PRI per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manuel Martínez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Celaya de SD.MONTECARLO.A.PRI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 51 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 51 de partit, quan un jugador de SD.MONTECARLO.A.PRI, en Sergio Narbona Sales, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

GETAFESUR

Goles Goles

  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nevardo Lombana va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ricardo Muñoz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Batxi Hegiphal va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Llibert Collboni de GETAFESUR, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 32, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martín Valdehuérteles de GETAFESUR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.