Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Limpi Fer (1339310) - jeder (437488) » 501890342: T45/J7/X

Liga 501890342 Información oficial sobre el partido 501890342 en Hattrick

10.01.2015 14:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / X.1925 (167180)

Limpi Fer Alineación oficial del equipo 'Limpi Fer' en el partido 2 - 2 jeder Alineación oficial del equipo 'jeder' en el partido
Abdelwaris Kamach (40') 1 - 0
Ángel Andrés Pinillos (51') 2 - 0
2 - 1 Mario Rodrigo Martínez Lozano (73')
2 - 2 Mounsef Izzami (77')
Limpi Fer Alineación oficial del equipo 'Limpi Fer' en el partido 2 - 2 jeder Alineación oficial del equipo 'jeder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Limpi Fer Alineación oficial del equipo 'Limpi Fer' en el partido 4 - 3 jeder Alineación oficial del equipo 'jeder' en el partido
Tiene mala suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,0 % 14,3 % 24,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Limpi Fer

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Corria el minut 40 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Abdelwaris Kamach, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Limpi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ángel Andrés Pinillos va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Limpi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ángel Andrés Pinillos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Jordi Casellas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Limpi.
  • 224 Minuto 29 (Ocasión de penalti): En Odín Romero Ramos va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 29, però el porter visitant Pedro Navarra el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Ángel Andrés Pinillos, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zacarías Galtero de Limpi es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Virgili Espelt va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Limpi es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

jeder

Goles Goles

  • 136 Minuto 73 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Pedro Roger Aresti s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Mario Rodrigo Martínez Lozano, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 2 - 1.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del jeder va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mounsef Izzami, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Luis García-Puerta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Aitor Henao, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 36 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Limpi. La jugada d'estratègia del jeder per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en César Banjac va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zakarias Iurribaso de jeder la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis García-Puerta de jeder va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.