Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Victory (774799) - croissant team (799356) » 501889251: T45/J1/X

Liga 501889251 Información oficial sobre el partido 501889251 en Hattrick

29.11.2014 14:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / X.1906 (167161)

Futbol Club Victory Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Victory' en el partido 2 - 2 croissant team Alineación oficial del equipo 'croissant team' en el partido
Marc Josep Espeitx (29') 1 - 0
1 - 1 Carlos Villabol (36')
Marc Josep Espeitx (39') 2 - 1
2 - 2 Abdelhafiz Hamouti (64')
Futbol Club Victory Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Victory' en el partido 2 - 2 croissant team Alineación oficial del equipo 'croissant team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Futbol Club Victory Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Victory' en el partido 3 - 2 croissant team Alineación oficial del equipo 'croissant team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,4 % 10,3 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Victory

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Fernando Olmo Sáenz arribés a peus de Marc Josep Espeitx, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Victory el 1 - 0.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Victory prenia la batuta de l'encontre al minut 39, quan en Marc Josep Espeitx va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Martín Hurmenta de Victory gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Victory va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martín Hurmenta en un 1 contra 1 amb el porter Uge Guara, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Paco Jiménez de Victory va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

croissant team

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Als 36 minuts de partit, Carlos Villabol de croissant va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 64 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Abdelhafiz Hamouti.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Juan Carlos Agud va estar a punt de posar per davant a croissant amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ismael Ametller va impedir un gol cantat.
  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Francesc Manel Clarà va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Alberto Yermo aquest no va estar a l'altura.
  • 262 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 35, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ismael Ametller va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Alberto Yermo des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Hèlios Saltó va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ismael Ametller va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de croissant, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Abdelhafiz Hamouti va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de croissant a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Irges Jarmouni va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Després de 27 minuts, croissant va veure com el seu jugador Julio Lara havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Alberto Yermo entraria per ocupar el seu lloc.
  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Semblava que Juan Nepomuceno Mallarino s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.