Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sweet Dream FC (1334441) - NewTeam Athletic FC (120270) » 501885112: T45/J2/X

Liga 501885112 Información oficial sobre el partido 501885112 en Hattrick

06.12.2014 14:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / X.1832 (167087)

Sweet Dream FC Alineación oficial del equipo 'Sweet Dream FC' en el partido 2 - 0 NewTeam Athletic FC Alineación oficial del equipo 'NewTeam Athletic FC' en el partido
Joan Manel Barceló (56') 1 - 0
Joan Manel Barceló (69') 2 - 0
Sweet Dream FC Alineación oficial del equipo 'Sweet Dream FC' en el partido 2 - 0 NewTeam Athletic FC Alineación oficial del equipo 'NewTeam Athletic FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sweet Dream FC Alineación oficial del equipo 'Sweet Dream FC' en el partido 2 - 1 NewTeam Athletic FC Alineación oficial del equipo 'NewTeam Athletic FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sweet Dream FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 56 (Gol de falta): Joan Manel Barceló va donar a Sweet un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Joan Manel Barceló va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 69 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Sweet per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Onésimo Pablos va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Fernando Navarro es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

NewTeam Athletic FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Sergio Jaén Mola va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Athletic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marcel Estalella, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 60 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ramon Molinet va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Athletic va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 86 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Marcel Estalella la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Athletic havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Caraves de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Jaén Mola.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però 马 (Ma) 北强 (Beiqiang) estava fent un bon partit.