Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yonkys F.C. (125775) - Real Osuna CF (774876) » 501883943: T45/J4/X

Liga 501883943 Información oficial sobre el partido 501883943 en Hattrick

20.12.2014 14:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / X.1811 (167066)

Yonkys F.C. Alineación oficial del equipo 'Yonkys F.C.' en el partido 4 - 1 Real Osuna CF Alineación oficial del equipo 'Real Osuna CF' en el partido
0 - 1 Javier Estébanez Cubero (6')
Albert Bosquets (27') 1 - 1
Pedro de Vicente (28') 2 - 1
Víctor Navarro Malta (29') 3 - 1
Ricardo Valdés Ozores (34') 4 - 1
Yonkys F.C. Alineación oficial del equipo 'Yonkys F.C.' en el partido 4 - 1 Real Osuna CF Alineación oficial del equipo 'Real Osuna CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Yonkys F.C. Alineación oficial del equipo 'Yonkys F.C.' en el partido 7 - 0 Real Osuna CF Alineación oficial del equipo 'Real Osuna CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yonkys F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Yonkys va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Nicolás Jiménez Gracia, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Albert Bosquets que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Nicolás Jiménez Gracia la va rematar Pedro de Vicente amb una magnífica volea que va fer pujar per a Yonkys el 2 - 1.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Yonkys va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Víctor Navarro Malta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Ricardo Valdés Ozores de Yonkys va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Yonkys sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Diego Urbina, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 19 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Yonkys a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Luis Viciola va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro de Vicente de Yonkys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Osuna CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Javier Estébanez Cubero va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 6. 0 - 1 per a Osuna.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Osuna va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 35, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Jayro Ubilla.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rosendo Olego es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Pablo Rubio Morales ocupà el lloc d'en Javier Estébanez Cubero al 32 minuts, dos minuts després que el jugador de Osuna quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 38 (Lesión): El jugador de Osuna Jorge Gomide va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ezequiel Ochoa va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 53 (Lesión grave): Ezequiel Ochoa, de Osuna, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Edu Frera el va substituir.