Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los franconetti (1602169) - Sant Andreu de la Barca Agrupacio (796670) » 501881619: T45/J11/X

Liga 501881619 Información oficial sobre el partido 501881619 en Hattrick

07.02.2015 14:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 11 / X.1769 (167024)

los franconetti Alineación oficial del equipo 'los franconetti' en el partido 1 - 0 Sant Andreu de la Barca Agrupacio Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu de la Barca Agrupacio' en el partido
José Bedia (76') 1 - 0
los franconetti Alineación oficial del equipo 'los franconetti' en el partido 1 - 0 Sant Andreu de la Barca Agrupacio Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu de la Barca Agrupacio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los franconetti Alineación oficial del equipo 'los franconetti' en el partido 1 - 2 Sant Andreu de la Barca Agrupacio Alineación oficial del equipo 'Sant Andreu de la Barca Agrupacio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,1 % 8,0 % 69,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los franconetti

Goles Goles

  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): franconetti s'avançava al marcador al minut 76, després d'un rebot que va caçar en José Bedia per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): franconetti va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nicola Casonato va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Julio Esquiel.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Melquíades Espiño.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Bedia de franconetti es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 51 (Lesión leve): En Raúl Medina Ruiz ocupà el lloc d'en Melquíades Espiño al 51 minuts, dos minuts després que el jugador de franconetti quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ander Oriosolo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Melquíades Espiño va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Sant Andreu de la Barca Agrupacio

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): David Gastealzategui, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 23 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan David Gastealzategui va estar a punt de posar per davant a Agrupacio amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Justo Ursúa va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): David Gastealzategui va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): David Gastealzategui va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Justo Ursúa va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En David Muñoz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Muñoz de Agrupacio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ventín Rico va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.