Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castilleja Club de Futbol (1583921) - Bears Warriors (118739) » 501875978: T45/J1/X

Liga 501875978 Información oficial sobre el partido 501875978 en Hattrick

29.11.2014 14:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / X.1669 (166924)

Castilleja Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Castilleja Club de Futbol' en el partido 6 - 1 Bears Warriors Alineación oficial del equipo 'Bears Warriors' en el partido
Noé Alemán (36') 1 - 0
Faust Rubió (55') 2 - 0
Josep Picornell (70') 3 - 0
Mauro Cuéllar (77') 4 - 0
4 - 1 Ginés Ramos Cerro (78')
Josep Picornell (81') 5 - 1
Jaime Pancorbo (82') 6 - 1
Castilleja Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Castilleja Club de Futbol' en el partido 6 - 1 Bears Warriors Alineación oficial del equipo 'Bears Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Castilleja Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Castilleja Club de Futbol' en el partido 6 - 0 Bears Warriors Alineación oficial del equipo 'Bears Warriors' en el partido
Tiene un resultado normal 5.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castilleja Club de Futbol

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Castilleja prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Noé Alemán va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Faust Rubió va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 139 Minuto 70 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Josep Picornell van servir per superar a l'últim defensor, en Elazar Vagrande. Tot va acabar amb el 3 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Castilleja cantant "Josep Picornell selecció!"
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Mauro Cuéllar va augmentar l'avantatge de Castilleja a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Faust Rubió la va rematar Josep Picornell amb una magnífica volea que va fer pujar per a Castilleja el 5 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Jaime Pancorbo va incrementar l'avantatge de Castilleja amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Noé Alemán va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Lolo Malo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Filomeno Peña del Castilleja ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jaime Pancorbo de Castilleja va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Miguel Rivas va servir per deixar enrere el gegant Jaime Ruiz Merino al minut 50, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Faust Rubió de Castilleja es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Passats 88 minuts de joc, en Mauro Cuéllar de Castilleja va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Bears Warriors

Goles Goles

  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Abel Garabalde encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Ginés Ramos Cerro només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaime Ruiz Merino ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Warriors va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alberto Rajoy va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Warriors la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Álvaro Govea de Warriors va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, Elazar Vagrande de Warriors es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.