Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Depoertiva Salamanca (796358) - GRUPOMGO (1459095) » 501865857: T45/J4/X

Liga 501865857 Información oficial sobre el partido 501865857 en Hattrick

20.12.2014 14:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / X.1488 (166743)

Union Depoertiva Salamanca Alineación oficial del equipo 'Union Depoertiva Salamanca' en el partido 2 - 2 GRUPOMGO Alineación oficial del equipo 'GRUPOMGO' en el partido
0 - 1 Pablo Briuolo (18')
Sergio Alférez García (43') 1 - 1
1 - 2 Martín Zúñiga (44')
Carlos Martínez Díaz (65') 2 - 2
Union Depoertiva Salamanca Alineación oficial del equipo 'Union Depoertiva Salamanca' en el partido 2 - 2 GRUPOMGO Alineación oficial del equipo 'GRUPOMGO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Union Depoertiva Salamanca Alineación oficial del equipo 'Union Depoertiva Salamanca' en el partido 5 - 1 GRUPOMGO Alineación oficial del equipo 'GRUPOMGO' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Depoertiva Salamanca

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del Depoertiva amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Sergio Alférez García en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 65 (Gol por el centro): Carlos Martínez Díaz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 65, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Italo Aguilar hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 el Depoertiva va posar setge sobre la defensa central visitant però en Sergio Alférez García no va estar gens encertat.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Depoertiva va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vicente Alicante va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Narcís Cervelló.
  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vicente Alicante va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 44. En Italo Aguilar va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Depoertiva van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marcos Atocha, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Depoertiva va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Valentín Donado ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Depoertiva va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Cesc Domenjó va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Martínez Díaz de Depoertiva es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

GRUPOMGO

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Pablo Briuolo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de GRUPOMGO va ser finalitzada des de l'esquerra per Martín Zúñiga al minut 44. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de GRUPOMGO van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 37 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Martín Zúñiga, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alennas Daoudi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fidel Outeiriño.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Fidel Outeiriño ocupà el lloc d'en Alennas Daoudi al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de GRUPOMGO quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Jaime Banjac maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.