Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Starobrno (993903) - Panchos Futbol Club (311810) » 501862554: T45/J5/X

Liga 501862554 Información oficial sobre el partido 501862554 en Hattrick

27.12.2014 14:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / X.1429 (166684)

Starobrno Alineación oficial del equipo 'Starobrno' en el partido 3 - 1 Panchos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Panchos Futbol Club' en el partido
Etién Pacín (37') 1 - 0
Jaume Escuder (67') 2 - 0
2 - 1 Miguel Valda (73')
Diego Usandizaga (79') 3 - 1
Starobrno Alineación oficial del equipo 'Starobrno' en el partido 3 - 1 Panchos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Panchos Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Starobrno Alineación oficial del equipo 'Starobrno' en el partido 4 - 0 Panchos Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Panchos Futbol Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Starobrno

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Starobrno contenien la respiració mentre en Etién Pacín s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Panchos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jaume Escuder la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Starobrno es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 67.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Starobrno va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Diego Usandizaga va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Eduardo Munabe, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gabi Stanci va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Panchos. La jugada d'estratègia del Starobrno per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Francisco Beltrán va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Luis La Plaza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Erro Gereketa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Usandizaga.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Arnoldo Mazoi de Starobrno va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Panchos Futbol Club

Goles Goles

  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 73, Javier Pérez va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Miguel Valda, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Panchos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Fruela Nadal, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Valda de Panchos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.