Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hamgersa con mayonesa (773126) - CHANEL (990507) » 501860967: T45/J14/X

Liga 501860967 Información oficial sobre el partido 501860967 en Hattrick

28.02.2015 14:15:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / X.1400 (166655)

hamgersa con mayonesa Alineación oficial del equipo 'hamgersa con mayonesa' en el partido 3 - 0 CHANEL Alineación oficial del equipo 'CHANEL' en el partido
Jorge Verganza (14') 1 - 0
Víctor Cancino (32') 2 - 0
Víctor Cancino (39') 3 - 0
hamgersa con mayonesa Alineación oficial del equipo 'hamgersa con mayonesa' en el partido 3 - 0 CHANEL Alineación oficial del equipo 'CHANEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
hamgersa con mayonesa Alineación oficial del equipo 'hamgersa con mayonesa' en el partido 4 - 1 CHANEL Alineación oficial del equipo 'CHANEL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hamgersa con mayonesa

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Corria el minut 14, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. hamgersa s'avançava en el marcador després que en Jorge Verganza xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): hamgersa va augmentar la diferència quan Víctor Cancino no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Víctor Cancino de hamgersa va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Enrique Cuadro Gutiérrez al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jorge Cobos va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jorge Verganza va rematar alt.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El hamgersa ho intentava per la dreta per mitjà de Julián Falces, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Jorge Verganza gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Cuadro Gutiérrez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CHANEL. La jugada d'estratègia del hamgersa per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor Cancino va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Cristóbal Torres Ternero, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Verganza de hamgersa es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Jorge Cobos de hamgersa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): hamgersa va fer una substitució al minut 81. Julián Falces va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ernesto Mayans.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Pau Ivars es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Cristóbal Torres Ternero.

CHANEL

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del CHANEL van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Helenio Cifre, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Ángel Miguel Pinos-Puente de CHANEL va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Diego Alén va prendre el seu rol al minut 38.