Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Warbat (436719) - AlziraCF (1459337) » 501837987: T45/J10/X

Liga 501837987 Información oficial sobre el partido 501837987 en Hattrick

31.01.2015 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / X.990 (97073)

Warbat Alineación oficial del equipo 'Warbat' en el partido 0 - 1 AlziraCF Alineación oficial del equipo 'AlziraCF' en el partido
0 - 1 Leonardo Almendras (34')
Warbat Alineación oficial del equipo 'Warbat' en el partido 0 - 1 AlziraCF Alineación oficial del equipo 'AlziraCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Warbat Alineación oficial del equipo 'Warbat' en el partido 0 - 4 AlziraCF Alineación oficial del equipo 'AlziraCF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Warbat

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Aridami Lalanda va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 32 de joc.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Jaime Navarrete de Warbat va intentar batre la porteria rival al minut 35 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de Warbat, en Roque Quevedo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Jaime Navarrete va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ximeno Ferrol. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Warbat va fer una substitució al minut 86. Roque Quevedo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raúl Redondo.

AlziraCF

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Warbat. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Leonardo Almendras la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del AlziraCF es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 34.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 8 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Gonzalo Gil al minut 8 semblava entrar, però Iraun Urkolagurriaga va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del AlziraCF van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Majarón Roldán, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hegoi Santsinenea després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iraun Urkolagurriaga va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 Iraun Urkolagurriaga va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Eloi Planadevall, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aridami Lalanda de AlziraCF es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Eloi Planadevall de AlziraCF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.