Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

merpianos (121236) - F.C.ZAFARRAYA (47876) » 501827650: T45/J1/X

Liga 501827650 Información oficial sobre el partido 501827650 en Hattrick

29.11.2014 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / X.806 (96889)

merpianos Alineación oficial del equipo 'merpianos' en el partido 5 - 5 F.C.ZAFARRAYA Alineación oficial del equipo 'F.C.ZAFARRAYA' en el partido
0 - 1 Alfonso Cárdenas (5')
0 - 2 Iñaki Tortolero (33')
Nikola Mitov (33') 1 - 2
Juan Carlos Marsellesa (37') 2 - 2
Miquel Vilavella (39') 3 - 2
3 - 3 Eudosio Buxeiro (51')
Miquel Vilavella (52') 4 - 3
4 - 4 Cosmin-Daniel Ciupitu (59')
4 - 5 Eudosio Buxeiro (60')
Pepito Sañudo (75') 5 - 5
merpianos Alineación oficial del equipo 'merpianos' en el partido 5 - 5 F.C.ZAFARRAYA Alineación oficial del equipo 'F.C.ZAFARRAYA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
merpianos Alineación oficial del equipo 'merpianos' en el partido 4 - 0 F.C.ZAFARRAYA Alineación oficial del equipo 'F.C.ZAFARRAYA' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

merpianos

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Nikola Mitov va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Miquel Vilavella arribés a peus de Juan Carlos Marsellesa, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a merpianos el 2 - 2.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Miquel Vilavella va donar a merpianos un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els seguidors del merpianos contenien la respiració mentre en Miquel Vilavella s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al merpianos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pepito Sañudo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 5 - 5. Tot això passava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Òscar Torrents va estar a punt de marcar al minut 22 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Juan Carlos Marsellesa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Al minut 10, Joel Rosines de merpianos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

F.C.ZAFARRAYA

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alfonso Cárdenas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 33 de partit va donar a F.C.ZAFARRAYA l'avantatge per 0 - 2. Iñaki Tortolero en va ser l'anotador.
  • 164 Minuto 51 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Eudosio Buxeiro va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Cosmin-Daniel Ciupitu de F.C.ZAFARRAYA va fer un bon esprint per escapar-se de Pepito Sañudo i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 4. Tot un espectacle!
  • 170 Minuto 60 (Gol de falta): F.C.ZAFARRAYA va passar a dominar el partit per 4 - 5 després d'un golàs de falta de Eudosio Buxeiro.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de F.C.ZAFARRAYA a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pepe Mauleón va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.ZAFARRAYA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Pablo Méndez Blasco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cosmin-Daniel Ciupitu de F.C.ZAFARRAYA es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Iñaki Tortolero, jugador de F.C.ZAFARRAYA, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 67. Luis Triguero, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.