Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txurdinaga FC (1435605) - tiburones valencianos cf (798327) » 501826371: T45/J3/X

Liga 501826371 Información oficial sobre el partido 501826371 en Hattrick

13.12.2014 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / X.783 (96866)

Txurdinaga FC Alineación oficial del equipo 'Txurdinaga FC' en el partido 2 - 1 tiburones valencianos cf Alineación oficial del equipo 'tiburones valencianos cf' en el partido
Iulian Urzică (10') 1 - 0
1 - 1 Jaume Mascaró (65')
Iulian Urzică (81') 2 - 1
Txurdinaga FC Alineación oficial del equipo 'Txurdinaga FC' en el partido 2 - 1 tiburones valencianos cf Alineación oficial del equipo 'tiburones valencianos cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Txurdinaga FC Alineación oficial del equipo 'Txurdinaga FC' en el partido 3 - 1 tiburones valencianos cf Alineación oficial del equipo 'tiburones valencianos cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txurdinaga FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Txurdinaga va ser Iulian Urzică.
  • 120 Minuto 81 (Gol de falta): Una falta al minut 81 va provocar un lliure directe. Iulian Urzică el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Pau Alastrué es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bogdan Laţcu de Txurdinaga va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Txurdinaga van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fidel March, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27, Daniel Bordas de Txurdinaga es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

tiburones valencianos cf

Goles Goles

  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 65 minuts Jaume Mascaró va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daniel Bordas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 30 de joc.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el valencianos sortien al contraatac. La falta llançada per Valerio Donvela va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Silvestre Mexuto va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): En Jaume Mascaró ocupà el lloc d'en Pedro Mora Aragon al 11 minuts, dos minuts després que el jugador de valencianos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Ignacio Gato San Juan de valencianos va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ricard Mayans va entrar en el seu lloc.