Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Camaretas C.F. (1455537) - lamiako txapeldun (1595910) » 501825542: T45/J6/X

Liga 501825542 Información oficial sobre el partido 501825542 en Hattrick

03.01.2015 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / X.768 (96851)

Camaretas C.F. Alineación oficial del equipo 'Camaretas C.F.' en el partido 1 - 1 lamiako txapeldun Alineación oficial del equipo 'lamiako txapeldun' en el partido
0 - 1 Gartzi Haran (4')
Alex Proaño (80') 1 - 1
Camaretas C.F. Alineación oficial del equipo 'Camaretas C.F.' en el partido 1 - 1 lamiako txapeldun Alineación oficial del equipo 'lamiako txapeldun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Camaretas C.F. Alineación oficial del equipo 'Camaretas C.F.' en el partido 2 - 1 lamiako txapeldun Alineación oficial del equipo 'lamiako txapeldun' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,2 % 11,1 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Camaretas C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Camaretas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alex Proaño que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 80 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Luis Manta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Camaretas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Ricart Bort va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 8, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Luis Manta va estar a punt d'empatar per a Camaretas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Leonardo Pérez Rañon va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Quiriaco Orte va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Luis Manta rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Camaretas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Maeso, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Camaretas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 86, quan Alex Proaño va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

lamiako txapeldun

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, txapeldun es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Gartzi Haran es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Adalbert Reixach de txapeldun va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Vicente Eguino de txapeldun va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Vicente Eguino de txapeldun per doble groga al minut 84.