Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borrar el cerito (1368624) - pepegoterassss (124218) » 501817231: T45/J14/X

Liga 501817231 Información oficial sobre el partido 501817231 en Hattrick

28.02.2015 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / X.619 (96702)

Borrar el cerito Alineación oficial del equipo 'Borrar el cerito' en el partido 0 - 2 pepegoterassss Alineación oficial del equipo 'pepegoterassss' en el partido
0 - 1 Franciscano Delaportella (30')
0 - 2 Arturo Luzón (34')
Borrar el cerito Alineación oficial del equipo 'Borrar el cerito' en el partido 0 - 2 pepegoterassss Alineación oficial del equipo 'pepegoterassss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Borrar el cerito Alineación oficial del equipo 'Borrar el cerito' en el partido 4 - 1 pepegoterassss Alineación oficial del equipo 'pepegoterassss' en el partido
Es un cenizo 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,5 % 0,6 % 9,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borrar el cerito

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En David González va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Borrar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Domingo Calis, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 200 Minuto 48 (Ocasión de falta): David Pera Madrazo va xutar una falta al minut 48 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Rubén Benlliure no oblidarà el que li va passar durant el minut 69. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Humberto Alfaro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, Pau Alsina de Borrar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 14 de partit, quan un jugador de Borrar, en Pau Alsina, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

pepegoterassss

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Franciscano Delaportella quedar desmarcat i marcar per a pepegoterassss al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): pepegoterassss va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Arturo Luzón va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Koldo Intxaurpe va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Enrique Rambaud va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Guillermo Hualde va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 50, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomeu Costa de pepegoterassss es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en David Bárcena probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ángel Miguel Desgastell no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.