Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CALLOBRE C.F. (1369288) - Miraquetevengas F.C. (991091) » 501811838: T45/J10/X

Liga 501811838 Información oficial sobre el partido 501811838 en Hattrick

31.01.2015 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / X.523 (96606)

CALLOBRE C.F. Alineación oficial del equipo 'CALLOBRE C.F.' en el partido 0 - 2 Miraquetevengas F.C. Alineación oficial del equipo 'Miraquetevengas F.C.' en el partido
0 - 1 Salvador Vilallonga (20')
0 - 2 Salvador Vilallonga (88')
CALLOBRE C.F. Alineación oficial del equipo 'CALLOBRE C.F.' en el partido 0 - 2 Miraquetevengas F.C. Alineación oficial del equipo 'Miraquetevengas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CALLOBRE C.F. Alineación oficial del equipo 'CALLOBRE C.F.' en el partido 1 - 4 Miraquetevengas F.C. Alineación oficial del equipo 'Miraquetevengas F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CALLOBRE C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Carlos Maestro Lista va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a CALLOBRE per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlos Maestro Lista, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Félix Martínez.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Rincón de CALLOBRE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Miraquetevengas F.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Miraquetevengas va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Salvador Vilallonga aconseguint el 0 - 1.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Salvador Vilallonga de Miraquetevengas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 88. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Luis Arnau va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Kleber Domínguez de Miraquetevengas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Salvador Vilallonga de Miraquetevengas va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lucian Ionescu va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Adan Fetouhi va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Clemente Cucales no era cap impediment.