Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

surko team Cf (117799) - elchecity (1414761) » 501810794: T45/J1/X

Liga 501810794 Información oficial sobre el partido 501810794 en Hattrick

29.11.2014 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / X.505 (96588)

surko team Cf Alineación oficial del equipo 'surko team Cf' en el partido 2 - 1 elchecity Alineación oficial del equipo 'elchecity' en el partido
Alfredo Baío (21') 1 - 0
1 - 1 Samuel Moncada (59')
Balbino Roxo (88') 2 - 1
surko team Cf Alineación oficial del equipo 'surko team Cf' en el partido 2 - 1 elchecity Alineación oficial del equipo 'elchecity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
surko team Cf Alineación oficial del equipo 'surko team Cf' en el partido 6 - 2 elchecity Alineación oficial del equipo 'elchecity' en el partido
Es un cenizo 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

surko team Cf

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): surko prenia la batuta de l'encontre al minut 21, quan en Alfredo Baío va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Balbino Roxo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, surko es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Camilo Castro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Alfonso González Asarta gairebé va marcar per a surko des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Ignacio Valcázar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de surko se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Marco Antonio Movellán quasi dona a surko l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Camilo Castro va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Víctor Roldán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso González Asarta de surko es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alfredo Baío va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Balbino Roxo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Ignacio Valcázar va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

elchecity

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Als 59 minuts de partit, Samuel Moncada de elchecity va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 87 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Jorge Farrés per la seva rapidesa. Al minut 87 va intentar marxar per velocitat d'en Marco Antonio Movellán, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dani Granchel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Raúl Pellejero de elchecity va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Björn Schmorl de elchecity va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ignacio Velzunza va prendre el seu rol al minut 38.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a José María Hernández no era cap impediment.