Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nothing to rask (1598005) - JAVIER VIBO (1334104) » 501806951: T45/J6/X

Liga 501806951 Información oficial sobre el partido 501806951 en Hattrick

03.01.2015 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / X.436 (96519)

nothing to rask Alineación oficial del equipo 'nothing to rask' en el partido 5 - 2 JAVIER VIBO Alineación oficial del equipo 'JAVIER VIBO' en el partido
0 - 1 Ignacio Cadell (8')
Aitor Cánovas (12') 1 - 1
Aitor Cánovas (19') 2 - 1
Jacob Wegler (34') 3 - 1
Juan Ocampo (38') 4 - 1
4 - 2 Santiago Darnius (71')
Aitor Cánovas (77') 5 - 2
nothing to rask Alineación oficial del equipo 'nothing to rask' en el partido 5 - 2 JAVIER VIBO Alineación oficial del equipo 'JAVIER VIBO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
nothing to rask Alineación oficial del equipo 'nothing to rask' en el partido 3 - 1 JAVIER VIBO Alineación oficial del equipo 'JAVIER VIBO' en el partido
Tiene suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nothing to rask

Goles Goles

  • 114 Minuto 12 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 12. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Aitor Cánovas va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 19, indicava inequívocament que en Aitor Cánovas va saber trobar la xarxa rival. nothing desfeia l'equilibri: 2 a 1.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ricardo Bendala va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jacob Wegler la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Juan Ocampo va augmentar l'avantatge de nothing a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): Aitor Cánovas va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 77 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Javier Rengel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Raúl Estúñiga no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Manuel Iglesias Cano estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sixte Escalé va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Ricardo Bendala quasi marca en una jugada assajada de córner que Jacob Wegler havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Ocampo de nothing es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Antonio García Carpintero de nothing es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de nothing, en Manuel Iglesias Cano, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

JAVIER VIBO

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ignacio Cadell de JAVIER va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Santiago Darnius va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 83 en Miguel Fiol va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Juan Carlos Gimenez Adaní va impedir que reduïssin les diferències al marcador.