Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mallory Knox (119574) - usansolo fc (1436986) » 501800266: T45/J1/X

Liga 501800266 Información oficial sobre el partido 501800266 en Hattrick

29.11.2014 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / X.317 (96400)

Mallory Knox Alineación oficial del equipo 'Mallory Knox' en el partido 1 - 2 usansolo fc Alineación oficial del equipo 'usansolo fc' en el partido
Felipe Solana (35') 1 - 0
1 - 1 Jeroni Sellés (36')
1 - 2 Jaume Tamarit (80')
Mallory Knox Alineación oficial del equipo 'Mallory Knox' en el partido 1 - 2 usansolo fc Alineación oficial del equipo 'usansolo fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mallory Knox Alineación oficial del equipo 'Mallory Knox' en el partido 2 - 1 usansolo fc Alineación oficial del equipo 'usansolo fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,4 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mallory Knox

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Mallory prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Felipe Solana va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Mallory va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Florentino Molina en un 1 contra 1 amb el porter Óscar Aldeondo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Isidoro Solla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mallory se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

usansolo fc

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Jeroni Sellés va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 36.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): En Jaume Tamarit donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 80 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 20 (Ocasión de contra de falta): usansolo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 20 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Martí Iborra no va ser gens encertat.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Xavi Ripollès, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de usansolo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jeroni Sellés va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Xofre Navarrete no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jeroni Sellés estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lucas Galán va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaume Tamarit de usansolo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Francisco Alberto Blanco de usansolo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 37 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Alberto Blanco es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.