Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Cristian (490253) - Corazón Pimentonero (1434501) » 501795364: T45/J7/X

Liga 501795364 Información oficial sobre el partido 501795364 en Hattrick

10.01.2015 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / X.229 (96312)

F.C.Cristian Alineación oficial del equipo 'F.C.Cristian' en el partido 2 - 4 Corazón Pimentonero Alineación oficial del equipo 'Corazón Pimentonero' en el partido
0 - 1 Guillermo Serrano-Suñer (22')
Pablo Pérez (25') 1 - 1
1 - 2 Sixte Vilar (39')
1 - 3 Francisco Farnés (41')
Chema Bustos Gisbert (75') 2 - 3
2 - 4 Ignacio Oranguyen (82')
F.C.Cristian Alineación oficial del equipo 'F.C.Cristian' en el partido 2 - 4 Corazón Pimentonero Alineación oficial del equipo 'Corazón Pimentonero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C.Cristian Alineación oficial del equipo 'F.C.Cristian' en el partido 5 - 1 Corazón Pimentonero Alineación oficial del equipo 'Corazón Pimentonero' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Cristian

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del F.C.Cristian amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant Pablo Pérez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Chema Bustos Gisbert trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Diego Caravia i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a F.C.Cristian, però el xut de Damián Mijares va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Epifanio Riveros va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 83 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 许 (Xu) 庭恩 (Tingen).
  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Pepe Elejalde s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florencio Cortés de F.C.Cristian la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Felipe Isequilla de F.C.Cristian es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Pedro Ayut, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Corazón Pimentonero

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jaime Cabréllez la va rematar Guillermo Serrano-Suñer amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pimentonero el 0 - 1.
  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Sixte Vilar va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, Pimentonero va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Francisco Farnés.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, Pimentonero va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ignacio Oranguyen, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Pimentonero va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Francisco Farnés va quedar-se sol davant el porter Alvino Caparrós, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Oranguyen de Pimentonero va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Semblava que Toño Arroyal s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.