Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rinxo Club (797820) - UD Hallstatt (313232) » 501794878: T45/J12/X

Liga 501794878 Información oficial sobre el partido 501794878 en Hattrick

14.02.2015 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / X.220 (96303)

Rinxo Club Alineación oficial del equipo 'Rinxo Club' en el partido 2 - 4 UD Hallstatt Alineación oficial del equipo 'UD Hallstatt' en el partido
Ricardo Valbuena (16') 1 - 0
1 - 1 Regino Abitera (42')
Ricardo Valbuena (43') 2 - 1
2 - 2 Paco Pepe Fernández (63')
2 - 3 Iker Barbarán (79')
2 - 4 Alfonso Cella (80')
Rinxo Club Alineación oficial del equipo 'Rinxo Club' en el partido 2 - 4 UD Hallstatt Alineación oficial del equipo 'UD Hallstatt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Rinxo Club Alineación oficial del equipo 'Rinxo Club' en el partido 4 - 4 UD Hallstatt Alineación oficial del equipo 'UD Hallstatt' en el partido
Tiene mala suerte 3.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rinxo Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Ricardo Valbuena, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ricardo Valbuena, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rinxo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Rinxo va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Alberto Pardo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Óscar Oña Ruiz gairebé va marcar per a Rinxo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Valbuena de Rinxo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Konstantin Gotzev de Rinxo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

UD Hallstatt

Goles Goles

  • 164 Minuto 42 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Regino Abitera va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 63 minuts, el tirador de faltes del Hallstatt va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Paco Pepe Fernández, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Iker Barbarán va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alfonso Cella de Hallstatt l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hallstatt va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Iker Barbarán va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Francisco Fraxanet, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Alejandro Encina de Hallstatt va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Paco Pepe Fernández de Hallstatt va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Siles de Hallstatt va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Hallstatt es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Benito Pla no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alfonso Cella al camp.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de Hallstatt Alberto Iñiguez Lafuente va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Francisco Fraxanet va entrar en el seu lloc.