Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rinxo Club (797820) - -.hattrick team.- (1431255) » 501794852: T45/J5/X

Liga 501794852 Información oficial sobre el partido 501794852 en Hattrick

27.12.2014 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / X.220 (96303)

Rinxo Club Alineación oficial del equipo 'Rinxo Club' en el partido 1 - 2 -.hattrick team.- Alineación oficial del equipo '-.hattrick team.-' en el partido
0 - 1 Ştefan-Alexandru Bârgăoanu (71')
0 - 2 Emili Miravitlles (74')
Óscar Oña Ruiz (81') 1 - 2
Rinxo Club Alineación oficial del equipo 'Rinxo Club' en el partido 1 - 2 -.hattrick team.- Alineación oficial del equipo '-.hattrick team.-' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rinxo Club Alineación oficial del equipo 'Rinxo Club' en el partido 6 - 1 -.hattrick team.- Alineación oficial del equipo '-.hattrick team.-' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rinxo Club

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Óscar Oña Ruiz de Rinxo va demostrar les seves habilitats al minut 81 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en David Canela, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Rinxo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Claudiu Bolbotină va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jaume Puig-Corve.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Konstantin Gotzev va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Jaume Puig-Corve va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Rinxo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ricardo Valbuena la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Luis Barcons no oblidarà el que li va passar durant el minut 76. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

-.hattrick team.-

Goles Goles

  • 173 Minuto 71 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ştefan-Alexandru Bârgăoanu va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Emili Miravitlles va augmentar l'avantatge de -.hattrick a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Aníbal Decap va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de -.hattrick, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Pablo Isturiz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Chuaquín Ruiz de Zarzosa de -.hattrick es va guanyar la targeta groga merescudament.