Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo Azul (797814) - carihuelo f.c. (779519) » 501791209: T45/J5/X

Liga 501791209 Información oficial sobre el partido 501791209 en Hattrick

27.12.2014 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / X.155 (96238)

Equipo Azul Alineación oficial del equipo 'Equipo Azul' en el partido 6 - 0 carihuelo f.c. Alineación oficial del equipo 'carihuelo f.c.' en el partido
David Fuentes (18') 1 - 0
Alberto Escauriaza (19') 2 - 0
Carmelo Tejedor (63') 3 - 0
Esteve Junyer (84') 4 - 0
Esteve Junyer (85') 5 - 0
David Fuentes (86') 6 - 0
Equipo Azul Alineación oficial del equipo 'Equipo Azul' en el partido 6 - 0 carihuelo f.c. Alineación oficial del equipo 'carihuelo f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Equipo Azul Alineación oficial del equipo 'Equipo Azul' en el partido 5 - 0 carihuelo f.c. Alineación oficial del equipo 'carihuelo f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo Azul

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Equipo contenien la respiració mentre en David Fuentes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Equipo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alberto Escauriaza va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Equipo va aconseguir el 3 - 0 quan Carmelo Tejedor va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Equipo va aconseguir el 4 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Juan Dosrius, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Esteve Junyer que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Equipo a 5 - 0. Esteve Junyer va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Als 86 minuts de joc, els nois de Equipo van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes David Fuentes augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Esteve Junyer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del carihuelo. La jugada d'estratègia del Equipo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Amine Oumghar va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José María Larrain va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, David Fuentes de Equipo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Després de 71 minuts jugats, Alberto Escauriaza es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Dosrius.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Era el minut 80 quan després d'una dura entrada, el jugador Raúl Viuda de Equipo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Abraham Permuy ocupà el lloc d'en Carmelo Tejedor al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de Equipo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): David Fuentes estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

carihuelo f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): carihuelo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 7, però Sergio Alvarado va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 谭 (Tan) 若凯 (Ruokai) de carihuelo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): 谭 (Tan) 若凯 (Ruokai) va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de carihuelo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Luis Castellón se sentia fresc com una rosa.