Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Auleeeeeeeé! (1417327) - A.S Carpaneto calcio (437147) » 501786719: T45/J2/X

Liga 501786719 Información oficial sobre el partido 501786719 en Hattrick

06.12.2014 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / X.75 (96158)

Auleeeeeeeé! Alineación oficial del equipo 'Auleeeeeeeé!' en el partido 2 - 3 A.S Carpaneto calcio Alineación oficial del equipo 'A.S Carpaneto calcio' en el partido
0 - 1 Gurdunfo Castrodeza (19')
Jordi Farinós (21') 1 - 1
1 - 2 Joaquín Conlledo (30')
Pau Masnou (32') 2 - 2
2 - 3 Álvaro Olivares Nadal (43')
Auleeeeeeeé! Alineación oficial del equipo 'Auleeeeeeeé!' en el partido 2 - 3 A.S Carpaneto calcio Alineación oficial del equipo 'A.S Carpaneto calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Auleeeeeeeé! Alineación oficial del equipo 'Auleeeeeeeé!' en el partido 1 - 3 A.S Carpaneto calcio Alineación oficial del equipo 'A.S Carpaneto calcio' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Auleeeeeeeé!

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Jordi Farinós s'emportà una gran ovació del públic local al minut 21, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 32, Turieno Pretel Marín va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Pau Masnou, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Puig Duran no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gabriel Gallardo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

A.S Carpaneto calcio

Goles Goles

  • 119 Minuto 19 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Carpaneto va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gurdunfo Castrodeza va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Carpaneto va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 30. Joaquín Conlledo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 43, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Álvaro Olivares Nadal es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Joaquín Conlledo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, el Carpaneto va estar a prop d'augmentar el marcador després que en David Puig Duran s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 de partit, Raimundo Azamor va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en David Puig Duran, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en David Puig Duran va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Yavor Yovchev de Carpaneto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.