Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baena At. (1336505) - ZARAGUAYOS-ZARAGOZA-RAKEL (1422082) » 501783701: T45/J3/X

Liga 501783701 Información oficial sobre el partido 501783701 en Hattrick

13.12.2014 14:10:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / X.21 (96104)

Baena At. Alineación oficial del equipo 'Baena At.' en el partido 2 - 2 ZARAGUAYOS-ZARAGOZA-RAKEL Alineación oficial del equipo 'ZARAGUAYOS-ZARAGOZA-RAKEL' en el partido
Gerard Aguilà (23') 1 - 0
1 - 1 Abdelalim Hdara (32')
1 - 2 Abdelalim Hdara (41')
陈 (Chen) 东鉴 (Dongjian) (66') 2 - 2
Baena At. Alineación oficial del equipo 'Baena At.' en el partido 2 - 2 ZARAGUAYOS-ZARAGOZA-RAKEL Alineación oficial del equipo 'ZARAGUAYOS-ZARAGOZA-RAKEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Baena At. Alineación oficial del equipo 'Baena At.' en el partido 1 - 4 ZARAGUAYOS-ZARAGOZA-RAKEL Alineación oficial del equipo 'ZARAGUAYOS-ZARAGOZA-RAKEL' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,6 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baena At.

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Sargans estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gerard Aguilà va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 23.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador 陈 (Chen) 东鉴 (Dongjian) de Baena va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gabriel Infante va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Baena va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gerard Aguilà en un 1 contra 1 amb el porter Jorge Ballesteros, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Baena a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en 陈 (Chen) 东鉴 (Dongjian) va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Baena va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 71 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gerardo Salgado ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerardo Salgado.

ZARAGUAYOS-ZARAGOZA-RAKEL

Goles Goles

  • 160 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32 del partit, Abdelalim Hdara va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 41, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Abdelalim Hdara es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Echeyde Leizegui va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Gregorio Laborde Barreres va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dragoş Borcilă va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Rafael Sanz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dragoş Borcilă, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 72 (Lesión grave): Gregorio Laborde Barreres, de ZARAGUAYOS-ZARAGOZA, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Aronne Fratoni el va substituir.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Juan Manuel Rubio de Barrio de ZARAGUAYOS-ZARAGOZA va abandonar el terreny de joc després de 75 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bru Guill va entrar en el seu lloc.