Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SA_ILLES_BALERAES (1370990) - Lewandoski op (47906) » 501781973: T45/J6/IX

Liga 501781973 Información oficial sobre el partido 501781973 en Hattrick

03.01.2015 15:45:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / IX.2038 (177533)

SA_ILLES_BALERAES Alineación oficial del equipo 'SA_ILLES_BALERAES' en el partido 1 - 0 Lewandoski op Alineación oficial del equipo 'Lewandoski op' en el partido
Rubén España (77') 1 - 0
SA_ILLES_BALERAES Alineación oficial del equipo 'SA_ILLES_BALERAES' en el partido 1 - 0 Lewandoski op Alineación oficial del equipo 'Lewandoski op' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SA_ILLES_BALERAES Alineación oficial del equipo 'SA_ILLES_BALERAES' en el partido 1 - 1 Lewandoski op Alineación oficial del equipo 'Lewandoski op' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,7 % 36,1 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SA_ILLES_BALERAES

Goles Goles

  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 una excel·lent centrada de Víctor Roldán Rendon va arribar a Rubén España, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): SA_ILLES_BALERAES va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Moisés Montabes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abel Picart.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): SA_ILLES_BALERAES van sortir al contraatac amb encert al minut 81, però Anto Etxemendigarai no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fructuoso Guamis de SA_ILLES_BALERAES es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39 del partit, Fructuoso Guamis de l'equip SA_ILLES_BALERAES, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lewandoski op

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lewandoski que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Abdessami Zahidi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Manuel Alberto Ruiz Moreno va estar a punt de posar per davant a Lewandoski amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Fernando Martínez Mendez va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Tomás Muro Nájera va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Tomás Muro Nájera de Lewandoski va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.