Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD DeKadenZia (1419521) - YASMINA NATALIA SABADELL FC (313530) » 501779885: T45/J2/IX

Liga 501779885 Información oficial sobre el partido 501779885 en Hattrick

06.12.2014 15:45:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / IX.2001 (177496)

UD DeKadenZia Alineación oficial del equipo 'UD DeKadenZia' en el partido 2 - 1 YASMINA NATALIA SABADELL FC Alineación oficial del equipo 'YASMINA NATALIA SABADELL FC' en el partido
Plutarco Rasero (77') 1 - 0
Antonio Pérez de Ayala (82') 2 - 0
2 - 1 Luis Miguel Gimenez Adaní (86')
UD DeKadenZia Alineación oficial del equipo 'UD DeKadenZia' en el partido 2 - 1 YASMINA NATALIA SABADELL FC Alineación oficial del equipo 'YASMINA NATALIA SABADELL FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
UD DeKadenZia Alineación oficial del equipo 'UD DeKadenZia' en el partido 7 - 0 YASMINA NATALIA SABADELL FC Alineación oficial del equipo 'YASMINA NATALIA SABADELL FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD DeKadenZia

Goles Goles

  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els seguidors del DeKadenZia contenien la respiració mentre en Plutarco Rasero s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de DeKadenZia. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Antonio Pérez de Ayala xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Plutarco Rasero del DeKadenZia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abdelfattah Mourtadi va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): DeKadenZia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio Pérez de Ayala en un 1 contra 1 amb el porter Víctor Castro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Abdelfattah Mourtadi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francisco Eusa va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 59 de joc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Ionuţ Marinescu de DeKadenZia va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Francisco José Volante va prendre el seu rol al minut 35.

YASMINA NATALIA SABADELL FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Luis Miguel Gimenez Adaní de SABADELL després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Francisco Eusa va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 24, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però José Alfonso Bríñez va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): SABADELL va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Alfonso Bríñez va desviar el xut final de Francisco Eusa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): SABADELL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Diego Ruiz García va quedar-se sol davant el porter José Alfonso Bríñez, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Hoyos Conde de SABADELL es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anton Maria Callís de SABADELL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Diego Ruiz García de SABADELL s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.