Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AnArKiAyCeRvEzAfRiA (795653) - los zamarros (801897) » 501775483: T45/J7/IX

Liga 501775483 Información oficial sobre el partido 501775483 en Hattrick

10.01.2015 15:45:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / IX.1922 (177417)

AnArKiAyCeRvEzAfRiA Alineación oficial del equipo 'AnArKiAyCeRvEzAfRiA' en el partido 3 - 3 los zamarros Alineación oficial del equipo 'los zamarros' en el partido
0 - 1 Juan Fondevilla (8')
Jorge Avilés (36') 1 - 1
Fernando Calero (37') 2 - 1
2 - 2 Rafael Gargollo (50')
Jorge Avilés (69') 3 - 2
3 - 3 Manuel Lora Guerrero (75')
AnArKiAyCeRvEzAfRiA Alineación oficial del equipo 'AnArKiAyCeRvEzAfRiA' en el partido 3 - 3 los zamarros Alineación oficial del equipo 'los zamarros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AnArKiAyCeRvEzAfRiA Alineación oficial del equipo 'AnArKiAyCeRvEzAfRiA' en el partido 2 - 3 los zamarros Alineación oficial del equipo 'los zamarros' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AnArKiAyCeRvEzAfRiA

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 del partit, el jugador Jorge Avilés de AnArKiAyCeRvEzAfRiA va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Osvaldo Aldemunde va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fernando Calero, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Jorge Avilés va donar a AnArKiAyCeRvEzAfRiA un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Curro Peciña va estar a punt d'empatar per a AnArKiAyCeRvEzAfRiA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Carlos Sáinz Pardo va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del AnArKiAyCeRvEzAfRiA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Víctor Toló, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Carlos Malagón de AnArKiAyCeRvEzAfRiA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): AnArKiAyCeRvEzAfRiA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Roberto Gallardo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jorge Avilés al camp.
  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33 de partit, el jugador Aitor Cantolla de AnArKiAyCeRvEzAfRiA es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Osvaldo Aldemunde. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

los zamarros

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Juan Fondevilla va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Rafael Gargollo que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Manuel Lora Guerrero, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Ceferino Rufín quasi aconsegueix empatar per zamarros al minut 39, però Luis Fernando Dutari va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Juan Gabriel Donaire va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Gabriel Donaire de zamarros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Brais Aller ocupà el lloc d'en Silvino Almoina al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de zamarros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Juan Fondevilla, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.