Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matones.FC (798212) - Miedosos Club (1339182) » 501771078: T45/J12/IX

Liga 501771078 Información oficial sobre el partido 501771078 en Hattrick

14.02.2015 15:45:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / IX.1843 (177338)

Matones.FC Alineación oficial del equipo 'Matones.FC' en el partido 3 - 4 Miedosos Club Alineación oficial del equipo 'Miedosos Club' en el partido
Javier Menchaca (7') 1 - 0
1 - 1 Manuel Prados (9')
1 - 2 Víctor Prudencio (31')
1 - 3 Pedro Calzadilla (78')
Jorge Gonzaga (80') 2 - 3
Javier Menchaca (82') 3 - 3
3 - 4 Juan Ignacio Dorante (83')
Matones.FC Alineación oficial del equipo 'Matones.FC' en el partido 3 - 4 Miedosos Club Alineación oficial del equipo 'Miedosos Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Matones.FC Alineación oficial del equipo 'Matones.FC' en el partido 5 - 4 Miedosos Club Alineación oficial del equipo 'Miedosos Club' en el partido
Tiene mala suerte 5.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,1 % 26,0 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matones.FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Matones.FC, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Javier Menchaca per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Jorge Gonzaga trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Matones.FC equilibrava la balança al minut 82. En Javier Menchaca, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Matones.FC per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jorge Gonzaga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Jordi Cabestany de Matones.FC va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 70, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arturo Garrido de Matones.FC es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): En Jesús Guardiola de Matones.FC va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jordi Cabestany va prendre el seu rol al minut 22.

Miedosos Club

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Miedosos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Manuel Prados va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Víctor Prudencio va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Miedosos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pedro Calzadilla es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Matones.FC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Ignacio Dorante la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Miedosos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 4 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Carlos Ram de Montoro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.