Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAD__LAURA_BALLDOVINA_VILLARREAL (1333407) - codi team (988003) » 501765762: T45/J13/IX

Liga 501765762 Información oficial sobre el partido 501765762 en Hattrick

21.02.2015 15:45:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / IX.1748 (177243)

CAD__LAURA_BALLDOVINA_VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'CAD__LAURA_BALLDOVINA_VILLARREAL' en el partido 2 - 4 codi team Alineación oficial del equipo 'codi team' en el partido
Francisco de Asís Mellado (30') 1 - 0
1 - 1 Thomas Delaney (35')
Iván Labayen (36') 2 - 1
2 - 2 Joaquín Arrechea (40')
2 - 3 Juan Alfonso Gotiortúa (86')
2 - 4 Mundial Ocio (89')
CAD__LAURA_BALLDOVINA_VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'CAD__LAURA_BALLDOVINA_VILLARREAL' en el partido 2 - 4 codi team Alineación oficial del equipo 'codi team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CAD__LAURA_BALLDOVINA_VILLARREAL Alineación oficial del equipo 'CAD__LAURA_BALLDOVINA_VILLARREAL' en el partido 3 - 1 codi team Alineación oficial del equipo 'codi team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAD__LAURA_BALLDOVINA_VILLARREAL

Goles Goles

  • 108 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Remus Zecheru és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Francisco de Asís Mellado perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): CAD__LAURA_BALLDOVI prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Iván Labayen va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): CAD__LAURA_BALLDOVI va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Francisco de Asís Mellado va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Maíz Villarmea.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): CAD__LAURA_BALLDOVI per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Jorge Riveros va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Escuredo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): CAD__LAURA_BALLDOVI va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco de Asís Mellado en un 1 contra 1 amb el porter Maíz Villarmea, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Riveros de CAD__LAURA_BALLDOVI es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Bolibar Zabalbeitia ocupà el lloc d'en Jorge Riveros al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de CAD__LAURA_BALLDOVI quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

codi team

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip codi va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Thomas Delaney va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 en Joaquín Arrechea va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 140 Minuto 86 (Gol de contra de falta): El porter de codi va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Juan Alfonso Gotiortúa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a codi l'avantatge per 2 - 4. Mundial Ocio en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joaquín Arrechea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joaquín Arrechea es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adil Hajaji de codi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Errazquin de codi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.