Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Omicrón-Persei VIII (1589696) - Mara Coca cf (310724) » 501764779: T45/J5/IX

Liga 501764779 Información oficial sobre el partido 501764779 en Hattrick

27.12.2014 15:45:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / IX.1731 (177226)

Omicrón-Persei VIII Alineación oficial del equipo 'Omicrón-Persei VIII' en el partido 3 - 1 Mara Coca cf Alineación oficial del equipo 'Mara Coca cf' en el partido
Alan William (24') 1 - 0
Alfonso Freixenet (29') 2 - 0
2 - 1 Joan Andreu Gurguí (34')
Alfonso Freixenet (65') 3 - 1
Omicrón-Persei VIII Alineación oficial del equipo 'Omicrón-Persei VIII' en el partido 3 - 1 Mara Coca cf Alineación oficial del equipo 'Mara Coca cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Omicrón-Persei VIII Alineación oficial del equipo 'Omicrón-Persei VIII' en el partido 2 - 0 Mara Coca cf Alineación oficial del equipo 'Mara Coca cf' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Omicrón-Persei VIII

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 24 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Alan William. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Omicrón-Persei sabia com jugar al contraatac, i al minut 29, Alfonso Freixenet va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alfonso Freixenet, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Omicrón-Persei.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Al minut 10, Omicrón-Persei va disposar d'un penal a favor, però el xut de Alan William va ser aturat per Pedro Abascal.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alan William per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Abascal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en 包 (Bao) 宏才 (Hongcai) no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alfonso Freixenet estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Manuel Sánchez Lagos de Omicrón-Persei va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Cimbrón de Omicrón-Persei es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 66 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 66 va fer que Santiago Briz de Omicrón-Persei hagués d'abandonar el terreny de joc. Aitor Urquiola va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Tomeu Piqueres no era cap impediment.
  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Víctor Cimbrón, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Mara Coca cf

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Mara va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Joan Andreu Gurguí va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Francisco Mellado va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pep Giner de Mara es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Mara es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Javier Pablo Carratalá no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Joan Andreu Gurguí al camp.