Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Masia Culé F.C. (1579557) - F.C Navalquejigo (124691) » 501758165: T45/J4/IX

Liga 501758165 Información oficial sobre el partido 501758165 en Hattrick

20.12.2014 15:45:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / IX.1613 (177108)

La Masia Culé F.C. Alineación oficial del equipo 'La Masia Culé F.C.' en el partido 1 - 2 F.C Navalquejigo Alineación oficial del equipo 'F.C Navalquejigo ' en el partido
Roque Errazquin (37') 1 - 0
1 - 1 Raúl Agud (66')
1 - 2 Ascanio Llano (84')
La Masia Culé F.C. Alineación oficial del equipo 'La Masia Culé F.C.' en el partido 1 - 2 F.C Navalquejigo Alineación oficial del equipo 'F.C Navalquejigo ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Masia Culé F.C. Alineación oficial del equipo 'La Masia Culé F.C.' en el partido 2 - 0 F.C Navalquejigo Alineación oficial del equipo 'F.C Navalquejigo ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Masia Culé F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Barça prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Roque Errazquin va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Ernesto Almogrote va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Barça.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Juan Medina, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Francisco Manuel Gietaria va estar a punt d'empatar per a Barça quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Casimiro Bertamiráns va desviar la pilota a l'últim instant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 9 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Roque Errazquin no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Ernesto Almogrote va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

F.C Navalquejigo

Goles Goles

  • 164 Minuto 66 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Raúl Agud marqués l'empat. Al minut 66 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Navalquejigo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ascanio Llano va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Roque Errazquin va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 31 de joc.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Navalquejigo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 68, però Roxelio Desteriz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Ascanio Llano de Navalquejigo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.