Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aralar (1584429) - Besolla Team (1457307) » 501753886: T45/J12/IX

Liga 501753886 Información oficial sobre el partido 501753886 en Hattrick

14.02.2015 15:45:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / IX.1536 (177031)

Aralar Alineación oficial del equipo 'Aralar' en el partido 2 - 1 Besolla Team Alineación oficial del equipo 'Besolla Team' en el partido
Mauro Agraït (38') 1 - 0
José Eguarás (40') 2 - 0
2 - 1 Diego Larrain (50')
Aralar Alineación oficial del equipo 'Aralar' en el partido 2 - 1 Besolla Team Alineación oficial del equipo 'Besolla Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aralar Alineación oficial del equipo 'Aralar' en el partido 2 - 1 Besolla Team Alineación oficial del equipo 'Besolla Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,2 % 18,9 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aralar

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Besolla. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mauro Agraït la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Aralar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 38.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Aralar a 2 - 0. José Eguarás va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pau Peraire va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Al minut 75, Pau Peraire gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, José Lanzas Manzanares de Aralar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Docal de Aralar es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jesús Quiles no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Besolla Team

Goles Goles

  • 154 Minuto 50 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Diego Larrain. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): José Eguarás va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 3 de joc.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Francisco Jesús Marqués que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Besolla van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jesús Enrique Cabelo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Pons de Besolla es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Enrique Cabelo de Besolla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Besolla va fer una substitució al minut 37. Raúl Isarre va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jesús Enrique Cabelo.
  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Nare Ogenerreka ocupà el lloc d'en Ulises Provencio al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de Besolla quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.