Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Valoria (1583765) - DEL_Tramesur SL (439454) » 501746502: T45/J14/IX

Liga 501746502 Información oficial sobre el partido 501746502 en Hattrick

28.02.2015 15:45:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / IX.1404 (176899)

Atlético Valoria Alineación oficial del equipo 'Atlético Valoria' en el partido 2 - 4 DEL_Tramesur SL Alineación oficial del equipo 'DEL_Tramesur SL' en el partido
0 - 1 Pablo Madrid (10')
Argimiro Maceda (31') 1 - 1
Juan Luis Errazquin (35') 2 - 1
2 - 2 Álvaro Lara Álvarez (57')
2 - 3 Pablo Madrid (81')
2 - 4 José Ceresoles (82')
Atlético Valoria Alineación oficial del equipo 'Atlético Valoria' en el partido 2 - 4 DEL_Tramesur SL Alineación oficial del equipo 'DEL_Tramesur SL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Atlético Valoria Alineación oficial del equipo 'Atlético Valoria' en el partido 0 - 6 DEL_Tramesur SL Alineación oficial del equipo 'DEL_Tramesur SL' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Valoria

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Argimiro Maceda va marcar al minut 31 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Juan Luis Errazquin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Ignacio González Santa Cruz del Atlético ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Argimiro Maceda de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Errazquin.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio González Santa Cruz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 13 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ángel María Lovaina, jugador de Atlético, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 13. James Tidmarsh, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

DEL_Tramesur SL

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Pablo Madrid es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Álvaro Lara Álvarez per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): El jugador de DEL_Tramesur Pablo Madrid va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 81 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 82 pels visitants. En José Ceresoles va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Sergio del Rincón sol davant la porteria al minut 36, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Álvaro Lara Álvarez, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Álvaro Lara Álvarez va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Abdelghani Bassri de DEL_Tramesur va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 61 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Guifré Urquijo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Abdelghani Bassri.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a José Luis Cervelón no li va importar gens ni mica.