Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jo KO (437685) - Krennaste Team F.C. (314685) » 501735973: T45/J14/IX

Liga 501735973 Información oficial sobre el partido 501735973 en Hattrick

28.02.2015 15:45:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / IX.1216 (176711)

Jo KO Alineación oficial del equipo 'Jo KO' en el partido 3 - 4 Krennaste Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Krennaste Team F.C.' en el partido
0 - 1 Juan Frechilla (6')
Pedro Prieto (29') 1 - 1
1 - 2 César Paxe (52')
Fauste Artzallus (64') 2 - 2
2 - 3 Juan Frechilla (70')
Gerard Tortajada (81') 3 - 3
3 - 4 Arià Blanxer (82')
Jo KO Alineación oficial del equipo 'Jo KO' en el partido 3 - 4 Krennaste Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Krennaste Team F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jo KO Alineación oficial del equipo 'Jo KO' en el partido 4 - 0 Krennaste Team F.C. Alineación oficial del equipo 'Krennaste Team F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jo KO

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pedro Prieto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 105 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Carlos Alberte Asperelo va descol·locar totalment la defensa contrària i Fauste Artzallus no va perdonar i va marcar el 2 - 2.
  • 114 Minuto 81 (Gol de penalti): Després de 81 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Jo, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Gerard Tortajada de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Amawal Boucherwane va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 28, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Jordi Sentmenat de Jo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 88, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerard Tortajada de Jo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Krennaste Team F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Fruela Navales el va rematar Juan Frechilla amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 136 Minuto 52 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Amawal Boucherwane es va posar molt nerviós al rebre la pressió de César Paxe per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 52 passava a ser 1 - 2.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juan Frechilla la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Krennaste es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 70.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 82, José Roberto Rio Garcia va pentinar un córner cap al segon pal que Arià Blanxer va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jo. La jugada d'estratègia del Krennaste per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iván Abeeta va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Fruela Navales va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Francisco Manzano, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fruela Navales de Krennaste es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Arià Blanxer no era cap impediment.