Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

uclmstar (439140) - Recreativo del Moro (310794) » 501725695: T45/J6/IX

Liga 501725695 Información oficial sobre el partido 501725695 en Hattrick

03.01.2015 15:45:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / IX.1033 (176528)

uclmstar Alineación oficial del equipo 'uclmstar' en el partido 4 - 3 Recreativo del Moro Alineación oficial del equipo 'Recreativo del Moro' en el partido
0 - 1 José Peñalba (60')
0 - 2 Marcos Grima (76')
Simeón Matos (81') 1 - 2
Víctor Martins (82') 2 - 2
2 - 3 Erik Puiarena (84')
Víctor Martins (85') 3 - 3
Txomin Urriaga (86') 4 - 3
uclmstar Alineación oficial del equipo 'uclmstar' en el partido 4 - 3 Recreativo del Moro Alineación oficial del equipo 'Recreativo del Moro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
uclmstar Alineación oficial del equipo 'uclmstar' en el partido 6 - 5 Recreativo del Moro Alineación oficial del equipo 'Recreativo del Moro' en el partido
Tiene mala suerte 5.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,0 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

uclmstar

Goles Goles

  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Simeón Matos, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a uclmstar.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 82, Víctor Martins de uclmstar empatava el partit: 2 - 2.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del uclmstar s'esgargamellaven dempeus per esperonar Víctor Martins que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats van embogir quan en Txomin Urriaga va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de uclmstar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Óscar Juerga del uclmstar ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Recreativo del Moro

Goles Goles

  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): Amb 60 minuts jugats, José Peñalba de Recreativo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del uclmstar. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marcos Grima la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Recreativo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 76.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Erik Puiarena va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 15 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ignasi Ribellas va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 26, un contraatac del Recreativo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Mirco Ollram perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Peñalba que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del uclmstar. La jugada d'estratègia del Recreativo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Marcos Grima va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erik Puiarena de Recreativo es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Buenaventura Monge de Recreativo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.