Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mixedsativa (438291) - Correturnos F.C (1367549) » 501721705: T45/J3/IX

Liga 501721705 Información oficial sobre el partido 501721705 en Hattrick

13.12.2014 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / IX.962 (61233)

mixedsativa Alineación oficial del equipo 'mixedsativa' en el partido 2 - 1 Correturnos F.C Alineación oficial del equipo 'Correturnos F.C' en el partido
0 - 1 Jaime Mundi (2')
Adelardo da Teixeira (26') 1 - 1
Juan Löckel (76') 2 - 1
mixedsativa Alineación oficial del equipo 'mixedsativa' en el partido 2 - 1 Correturnos F.C Alineación oficial del equipo 'Correturnos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
mixedsativa Alineación oficial del equipo 'mixedsativa' en el partido 4 - 1 Correturnos F.C Alineación oficial del equipo 'Correturnos F.C' en el partido
Tiene mala suerte 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mixedsativa

Goles Goles

  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): Després de 26 minuts de partit, Adelardo da Teixeira igualava per mixedsativa en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats van embogir quan en Juan Löckel va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de mixedsativa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Pascual Barcela va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de mixedsativa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Severiano Badillo va estar a punt d'avançar els locals al minut 63 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Pedro Felices gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Serafín Galeoto va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 13 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Joan Bonmatí, jugador de mixedsativa, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 13. Gonzalo Balodis, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): En Alberto Navas va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Correturnos F.C

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): Brandomil Padrón de Correturnos va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jaime Mundi que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Correturnos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Elcano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 65, quan en Manuel Boixo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Hartmut Lardenbach de Correturnos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Pablo Carrafa, el jugador de Correturnos va ser expulsat al minut 35.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Després de 89 minuts jugats, Jaime Mundi es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuel Martín Gómez.