Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el nacional (124527) - atlètic balanyà (1369339) » 501712664: T45/J8/IX

Liga 501712664 Información oficial sobre el partido 501712664 en Hattrick

17.01.2015 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / IX.800 (61071)

el nacional Alineación oficial del equipo 'el nacional' en el partido 2 - 0 atlètic balanyà Alineación oficial del equipo 'atlètic balanyà' en el partido
Antonio Giralt (5') 1 - 0
Horacio Parada (30') 2 - 0
el nacional Alineación oficial del equipo 'el nacional' en el partido 2 - 0 atlètic balanyà Alineación oficial del equipo 'atlètic balanyà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
el nacional Alineación oficial del equipo 'el nacional' en el partido 3 - 2 atlètic balanyà Alineación oficial del equipo 'atlètic balanyà' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,7 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el nacional

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Antonio Giralt va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 5.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del atlètic. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Horacio Parada la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del nacional es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Pol Torelló va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Endrike Agerrebere al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Edu Cartagena va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Alfredo Fromista va sorprendre Endrike Agerrebere amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Rafael Fores, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

atlètic balanyà

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Itzai Markixana va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 32 minuts, el atlètic va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Miguel Torres Moreno quasi redueix la diferència al marcador al minut 52, però una gran estirada d'en Fernando Noboa va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Rubén Casajús va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Pepe Elosu de atlètic es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iván Iceta.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Rubén Casajús ocupà el lloc d'en Antonio José Pidal al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de atlètic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.