Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

toscon futbol club (488053) - butifarra de boltes CF (433978) » 501710561: T45/J3/IX

Liga 501710561 Información oficial sobre el partido 501710561 en Hattrick

13.12.2014 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / IX.763 (61034)

toscon futbol club Alineación oficial del equipo 'toscon futbol club' en el partido 3 - 0 butifarra de boltes CF Alineación oficial del equipo 'butifarra de boltes CF' en el partido
Aner Kamino (29') 1 - 0
Moisés Campero (34') 2 - 0
Juan Hano (64') 3 - 0
toscon futbol club Alineación oficial del equipo 'toscon futbol club' en el partido 3 - 0 butifarra de boltes CF Alineación oficial del equipo 'butifarra de boltes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
toscon futbol club Alineación oficial del equipo 'toscon futbol club' en el partido 6 - 0 butifarra de boltes CF Alineación oficial del equipo 'butifarra de boltes CF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

toscon futbol club

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aner Kamino, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del toscon se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 29.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan toscon va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Moisés Campero des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Als 64 minuts de joc, els nois de toscon van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Juan Hano augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Victor Dălban, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mauricio Orbaneja. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Mauricio Orbaneja va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

butifarra de boltes CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): butifarra van sortir al contraatac al minut 32, però Raúl Utiel va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de butifarra va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlos Valdayo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, David Cendrer va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Estepan Ziarra de butifarra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Carlos Valdayo, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Alberto Vega probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.