Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rankonia F.C. (1456104) - ROCKER CITY (1433235) » 501708246: T45/J12/IX

Liga 501708246 Información oficial sobre el partido 501708246 en Hattrick

14.02.2015 15:40:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / IX.721 (60992)

Rankonia F.C. Alineación oficial del equipo 'Rankonia F.C.' en el partido 1 - 3 ROCKER CITY Alineación oficial del equipo 'ROCKER CITY' en el partido
0 - 1 Luis Ferrando (7')
Alois Peter Vertman (10') 1 - 1
1 - 2 Svetoslav Nikolchev (30')
1 - 3 David Rincón (35')
Rankonia F.C. Alineación oficial del equipo 'Rankonia F.C.' en el partido 1 - 3 ROCKER CITY Alineación oficial del equipo 'ROCKER CITY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Rankonia F.C. Alineación oficial del equipo 'Rankonia F.C.' en el partido 5 - 1 ROCKER CITY Alineación oficial del equipo 'ROCKER CITY' en el partido
Es un cenizo 5.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rankonia F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, Alois Peter Vertman va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Al minut 29, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Rankonia Alois Peter Vertman quasi va assolir l'empat al minut 34 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Manolo Priego no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Alois Peter Vertman va disposar d'una bona oportunitat al minut 60, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alois Peter Vertman va entorpir al marcador d'en Francisco Manzanedo per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 204 Minuto 78 (Ocasión de penalti): L'àrbitre va xiular un penal a favor de Rankonia. Manolo Priego el va llançar molt fort però als núvols. Un espectador va quedar-se amb la pilota per posar-la a subhasta mentre el jugador renegava d'un forat a la gespa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alois Peter Vertman de Rankonia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Sergi Corbí va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

ROCKER CITY

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ignacio Avilés va anar directament als peus de Luis Ferrando que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ROCKER va ser finalitzada des de l'esquerra per Svetoslav Nikolchev al minut 30. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): David Rincón de ROCKER va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): En Rubén Cavada va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Manolo Aceña López va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sergi Corbí va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rubén Cavada va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivan Campelló.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Axlor Etxebarria de ROCKER va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Evtim Kúrlezhov va entrar en el seu lloc.